Het zoekwoordenonderzoek.

Zoekwoorden. Iedereen die meer verkeer naar zijn website wil genereren, weet dat je iets moet doen met zoekwoorden. Misschien heb je ook al serieuze inspanning ondernomen: 

  • Je kiest een aantal zoekwoorden met een hoog zoekvolume uit;
  • Je verwerkt deze vervolgens in de teksten op jouw website;
  • Je maakt nog een aparte blog rondom het desbetreffende woord; 
  • Je maakt zelfs nog een betaalde campagne binnen Google Ads. 

Maar het gewenste effect blijft uit. Jouw website komt ondanks al jouw inspanningen nauwelijks hoger in de zoekresultaten van Google en het is lastig om meer verkeer naar je website te krijgen. 

Hoe dit komt? Je gebruikt waarschijnlijk niet jouw meest kansrijke zoekwoorden. En die moet je vervolgens ook op een bepaalde manier inzetten! Zodat je optimaal gebruik maakt van jouw kansrijke zoekwoorden. 

Met het zoekwoordenonderzoek van RED IVY heb jij alle munitie in huis om jouw concurrenten in te halen en voor te blijven!

Actie: Gratis 30 minuten sparren!

In deze turbulente Corona periode, willen wij organisaties helpen om meer uit zoekwoorden te halen. Daarom staan onze specialisten klaar om gratis en zonder verplichtingen met je te sparren. Mis het niet en maak nu gebruik van deze telefonische 30 minuten sparringsessie waarbij je alles kunt vragen over het vinden van de juiste zoekwoorden en het optimaal inzetten hiervan in jouw specifieke geval.

Na het achterlaten van jouw mailadres ontvang je een mail om de belafspraak in te plannen. Wij gaan daarbij natuurlijk vertrouwelijk om met jouw gegevens (zie privacy statement).