Het zoekwoordenonderzoek.

Iedereen die meer verkeer naar zijn website wil krijgen, weet dat je iets moet doen met zoekwoorden. Het is een essentieel onderdeel van zoekmachine marketing voor zowel de betaalde als non-paid inzet. Het gaat zelfs verder dan dat, want de zoekvragen en zoekintenties geven inzicht in de behoeftes van jouw doelgroep. Dit is waardevolle informatie waarmee je veel meer kunt. Zoals het goed inrichten van jouw website.

RED IVY haalt deze waardevolle informatie voor jou naar boven zodat je hier maximaal van kunt profiteren! Met ons unieke (maatwerk) zoekwoordenonderzoek krijg je antwoord op de volgende vragen:  

  • Wat zijn de zoekvragen en zoekintenties van mijn doelgroep?
  • Wat zijn de beste zoekwoorden voor mijn situatie?
  • Met welke zoekwoorden kan ik het beste mee aan de slag gaan?
  • Hoe haal ik het maximale uit deze meest kansrijke zoekwoorden?
  • Met welke bijbehorende content krijg ik de meest relevante clicks?
  • Welke content moet er geschreven worden om mijn doelgroep naar mijn website te krijgen en vooral om hen dan zo goed mogelijk te laten landen?
  • Hoe kan ik meer uit SEA halen met zoekwoorden?

Met het zoekwoordenonderzoek van RED IVY heb jij alle munitie in huis om jouw concurrenten in te halen en voor te blijven!

Actie: Gratis 30 minuten sparren!

De juiste zoekwoorden vinden en hier maximaal van te profiteren is niet makkelijk. Hierdoor staan onze specialisten klaar om gratis en zonder verplichtingen met je te sparren. Om je op weg te helpen of juist om met je mee te denken met een inhoudelijke uitdaging. Gewoon… omdat het kan. Mis het niet en maak nu gebruik van deze telefonische 30 minuten sparringsessie waarbij je alles kunt vragen over het vinden van de juiste zoekwoorden en het optimaal inzetten hiervan in jouw specifieke geval.

Na het achterlaten van jouw mailadres ontvang je een mail om de belafspraak in te plannen. Wij gaan daarbij natuurlijk vertrouwelijk om met jouw gegevens (zie privacy statement).