ONDERSTEUNING OP MAAT

RED IVY ondersteunt organisaties bij de implementatie van de strategische en/of operationele plannen en de uitvoering van online marketing. Wij hebben strategen, specialisten en online marketeers in huis die jou op alle vlakken volledig kunnen ontzorgen.

Implementatie van plannen

Is de strategie van jouw organisatie bepaald en liggen de plannen klaar? RED IVY biedt ondersteuning bij de daadwerkelijke implementatie van strategische en/of operationele plannen. Wij gaan op interim basis bij jou intern aan de slag. Implementatie doen wij met de bestaande teams uit jouw organisatie, tezamen met onze eigen specialisten en/of onze strategische partners.

Uitvoering van online marketing

Online marketing is een op vak op zich en daarnaast erg tijdrovend. Niet elke organisatie heeft er de tijd, mankracht of juiste kennis voor. Je kunt daarom overwegen om de uitvoering van online marketing uit te besteden aan RED IVY. Ons team bestaat uit specialisten op elke online marketing gebied. Denk hierbij aan SEO, SEA, social media management en advertising, affiliate marketing en e-mailmarketing. Je kunt ervoor kiezen om de volledige online marketing aan onze marketeers overlaten, of alleen bepaalde onderdelen ervan.

Wij bieden marketingondersteuning aan op basis van:

  • gepresteerde uren; je huurt ons tegen een vast uurtarief en betaalt alleen de uren die wij besteed hebben.
  • een abonnement; voor een vast bedrag per maand en vooraf gestelde uurlimiet per week voeren wij de gewenste marketingactiviteiten uit. Eén van de voordelen van een abonnement is een lager uurtarief.

 

Kunnen wij jou helpen?

Stuur vrijblijvend een bericht naar info@redivy.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.