MARKETING VRAAGSTUK? WIJ HEBBEN DE OPLOSSING.

Hoe kan ik een new business idee optimaal in de markt zetten? Hoe kan ik mijn bestaande business maximaliseren? RED IVY is expert in strategisch advies & tactische invulling en brengt jouw organisatie naar the next level!
 

Van inzichten naar strategie

Wij geloven in een synergetische aanpak tussen inzicht, strategie en handvatten. Ons strategisch advies is altijd gebaseerd op inzichten, waardoor de plannen die eruit voortvloeien altijd gefundeerd zijn. Wij halen inzichten uit desk research, marktonderzoek, een 0-meting, een gebruikerstest en/of een zoekwoordenanalyse. Daarnaast leveren diepte-interviews met zowel medewerkers als personen buiten de organisatie relevante inzichten. Dit tezamen vormt het fundament voor ons strategisch advies.
 

Hoe gaan wij te werk?

  • Adviessessie

De start van het traject is een adviessessie, waarin we het marketingvraagstuk en jouw verwachtingen van RED IVY bespreken.

  • Strategisch adviesdocument

Wij stellen een strategisch adviesdocument op dat onder andere een SWOT, marketingstrategie, analyse huidige marketinginzet, GAP-analyse en een plan van aanpak bevat.

  • Implementatie & uitvoering

Wil je het advies direct implementeren en heb je behoefte aan concrete handvatten? RED IVY helpt ook bij de volgende stap. Je kunt ons onder andere inzetten voor het maken van online marketingplannen en de uitvoering van de online marketing activiteiten.
  

Strategisch advies nodig over nieuwe of bestaande business?

Onze strategen helpen je graag! Stuur vrijblijvend een bericht naar info@redivy.nl en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Deze bedrijven gingen je al voor:

RED IVY