RED IVY is het marketingbureau voor de Digitale Transformatie en – optimalisatie waarbij wij ons vooral richten op strategie, customer experience, data en conversie. RED IVY ondersteunt organisaties met het bepalen van hun strategie, het invullen van concrete (online) marketingplannen en helpen bij de implementatie hiervan.

We hebben te maken met een disruptive market waarbij de vele technologische mogelijkheden ongekend zijn, consumentengedrag en – verwachtingen continue veranderen en de klantreizen zich met veel meer variaties en touchpoints uitbreiden. Veel bedrijven zijn bezig met of denken na over digitale transformatie. Vaak vanuit een bestaande business in een bestaande markt. Een product of dienst online brengen, een website responsive maken, online marketing toevoegen, een fanpagina op Facebook opzetten en/of een app lanceren. Dat is geen digitale transformatie maar de standaard…

VERDIGITALISEREN. INTERESSANT, MAAR HOE NU VERDER?

  • Haal jij met jouw bestaande business al het maximale uit de markt middels online marketing en social media tot duidelijke conversies?
  • Hoe onderscheid jij je ten opzichte van concurrenten en wat voegt jouw product toe aan de gebruiker?
  • Welke kansen zijn er binnen het digitale domein voor nieuwe verdienmodellen?
  • Hoe zit het met de customer experience van jouw business en hoe ervaart jouw (potentiele) gebruikers de (online) klantreis?
  • Hoe ga jij met data, technologie en customer experience de toekomst in en new business binnen halen?
  • Wat is de invloed van de vernieuwde klantreis op jouw bestaande business processen?

 

ALS JOUW STRATEGISCHE MARKETINGPARTNER ZORGEN WIJ VOOR GROEI. VEEL GROEI!

 

Over de gehele funnel en lifecycle van een merk of product tot aan het digitale bereik, leadgeneratie en conversie. RED IVY kenmerkt zich door strategie en implementatie realistisch en behapbaar (agile werkwijze) te houden. Waarbij data gedreven werken, snel inspelen op behoeftes en de eindgebruiker centraal staan. Wij helpen jouw onderneming toekomstbestendig te maken en de groei te optimaliseren. Directe groei en groei in de toekomst!