VAN STRATEGIE NAAR TACTISCHE INVULLING EN UITVOERING

Wil jij starten met online marketing of je huidige marketing inzet optimaliseren? Is de strategie van jouw bedrijf al bepaald en is het tijd voor de implementatie ervan? Dan is het maken van een Online Marketingplan de volgende cruciale stap.

Het Online Marketingplan van RED IVY vertaald de strategie van jouw bedrijf naar concrete uitvoering. Het bevat alle benodigde handvatten om new business goed in de markt te zetten of bestaande online marketing activiteiten naar een hoger niveau te tillen.

 

Wat is de inhoud van een Online Marketingplan?

Het Online Marketingplan van RED IVY is een totaalpakket waarmee je direct aan de slag kunt. Het bevat de volgende onderdelen:

  • Marketing SCAN; geeft volledig inzicht in de effecten van alle huidige online marketingactiviteiten, inclusief een gebruikerstest. Lees hier meer informatie over de Marketing SCAN >
  • Online funnel; vertaalt de strategische keuzes naar concrete online middelen die ingezet moeten worden. Hieraan worden harde, cijfermatige doelstellingen gekoppeld.
  • Klantreis; een uitwerking van de doelgroep en de interactie van een klant met een bedrijf tijdens het aankoop- of serviceproces.
  • Zoekwoordenanalyse; geeft het zoekgedrag van de doelgroep weer en biedt inzicht in de behoeften van de doelgroep.
  • Contentstrategie; hierin worden de strategische keuzes vastgelegd en breng je structuur aan binnen content marketing.
  • Roadmap; een overkoepelende planning van alle activiteiten die hierboven omschreven zijn.

Wil je RED IVY inhuren voor slechts één of enkele onderdelen van het Online Marketingplan? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op voor meer informatie.
 

Uitvoering van de plannen

Het Online Marketingplan is zo opgesteld dat je de plannen meteen kunt uitvoeren. Heb je hier geen tijd of mankracht voor? Dan kun je de uitvoering van alle online marketingactiviteiten – of een deel ervan – ook aan RED IVY uitbesteden. Lees hier meer informatie over implementatie en uitvoering >

Voor het opstellen van een Online Marketingplan is een duidelijke strategie noodzakelijk. Is de strategie van jouw organisatie nog niet helder? RED IVY helpt bij het maken van strategische keuzes >

 

Meer informatie?

Kunnen wij jou helpen met een Online Marketingplan of wil je meer weten over de verschillende onderdelen? Stuur vrijblijvend een bericht naar info@redivy.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.r