Kenniscentrum

Kenniscentrum online marketing.

E-BOOKS EN WHITEPAPERS

Download gratis onze e-books, whitepapers, handige overzichtjes of invuldocumenten. Vol met kennis en tips zodat jij meer uit jouw online marketing inzet kunt halen. Je vindt ze hierboven.

Nooit meer slimme en handige online marketing tips missen?

Het belang van adverteren in Google (+ 3 essentiële tips)

SEA wordt door duizenden webshops en organisaties ingezet. Het is dan ook een van de meest effectieve manieren om snel nieuwe klanten te vinden en te triggeren om door te klikken naar jouw website. Maar ken jij deze drie basis tips die de kern zijn van een succesvolle search campagne? 
Succesvolle inhakers op een rij

Succesfactoren voor briljante inhakers

Meer bereik, meer engagement én een positieve associatie met jouw merk? Zet in op inhakers! Uit onderzoek blijkt namelijk dat posts die inhakers bevatten 3x zo vaak gedeeld worden dan andere posts. Is succes gegarandeerd bij inhakers? Nee zeker niet! Deze factoren zorgen voor een klapper van een inhaker.
404 pagina is niet goed voor SEO

SEO killer: 404 pagina’s. Zo spoor je ze op

Een 404 pagina wordt genadeloos afgestraft door Google, dus je wil dat er zo min mogelijk hebben. In dit artikel lees je hoe je ze vindt zodat je ze kunt aanpakken.
pagespeed of laadtijd van een pagina

TIP: zo test je de pagespeed

De pagespeed van jouw website is van grote invloed voor SEO (o.a. voor Google ranking), SEA en de gebruikerservaring. Wij hebben de tools voor je op een rij gezet van hoe je dit kunt meten en verbeteren.
instagram profiel

De beste Tips & Tricks voor Instagram

Hoe zorg je er als ondernemer voor dat je sneller opvalt op het zakelijke social media platform? Wij hebben een aantal praktische tips & tricks opgesteld.
Google zoekresultaten op mobiel

Handig: een canvas voor zoekwoorden

Op een effectieve manier aan de slag met zoekwoorden? Bezoek gauw deze pagina en kom meer te weten over het zoekwoorden strategie canvas van RED IVY.
Stappenplan ZWO

De vijf stappen van een zoekwoordenonderzoek

Hoe pak je een goed zoekwoordenonderzoek aan? Wij hebben hiervoor vijf concrete stappen ontwikkeld. Lees het nu in onze blog.
Header voor tools voor zoekwoorden

Onze tools voor Zoekwoorden

Wij gebruiken verschillende tools voor zoekwoorden die voor ons noodzakelijk zijn. Wil je weten welke wij gebruiken? Lees nu welke tools wij inzetten.
Online marketing definitie lijst van RED IVY

Online marketing Definitielijst

Op deze pagina vind je onze algemene definitielijst waarin de hedendaagse online marketing begrippen te vinden zijn. Bekijk nu onze definitielijst.
Tips & Tricks voor LinkedIn RED IVY

De beste Tips & Tricks voor LinkedIn

Hoe zorg je er als ondernemer voor dat je sneller opvalt op het zakelijke social media platform? Wij hebben een aantal praktische tips & tricks opgesteld.
Ontwikkelingen tijdens de coronacrisis blog RED IVY

Ontwikkelingen in Google tijdens de Coronacrisis

Er is een significante stijging te zien in het aantal zoekopdrachten rondom het coronavirus. Lees nu onze nieuwe blog over de ontwikkelingen in Google.
Tips & tricks voor het maken van een video

Tips & tricks voor het maken van een video

In dit artikel vind je praktische en uitvoerende tips voor het opnemen van een goede video die je kunt gebruiken op social media of op jouw eigen website.