RED IVY is opgericht door Mira Ahles en Cindy Adriaansen. Twee professionals die hun strepen in de online en digitale wereld verdiend hebben.

MIRA AHLES

De strateeg die veel ervaring heeft op het uitdenken van digitale transformatie vraagstukken voor bestaande producten en het uitdenken van innovaties. Hoe kan de bestaande business gemaximaliseerd worden en welke nieuwe digitale product kan een organisatie ontwikkelen voor extra verdienmodellen?

CINDY ADRIAANSEN

Een zeer ervaren digital marketing expert die alles weet van social media, conversie, SEA/SEO, E-commerce, M-commerce en leadgeneratie. Zij houdt zich vooral bezig met het opstellen van operationele (online) marketingplannen en zorgt voor de implementatie hiervan. Hoe gaan wij het maximale uit de gekozen strategie halen en hoe dragen de diverse online en digitale middelen hieraan bij?

Tezamen brengen zij echter nog meer dan afzonderlijk van elkaar. Je merkt een duidelijke synergie wanneer zij gezamenlijk aan projecten en plannen werken. En dat is dan ook wat zij voor klanten van RED IVY brengen: een maximaal rendement en groeipotentieel door een unieke samenwerking van expertises.

Naast Mira Ahles en Cindy Adriaansen werken er meerdere professionals en specialisten voor RED IVY die volgens hun filosofie en werkwijze aan de slag gaan. Lees meer informatie over ons of over onze werkwijze.