INZICHT, STRATEGIE & HANDVATTEN

RED IVY streeft altijd naar het maximale voor de klant. Onze belofte is groei: groei op dit moment én groei in de toekomst. Wij leveren snel resultaat en brengen iedere onderneming naar het volgende niveau met online marketing.

 

Hoe wij dat doen? Nou, zo:

  • Wij geloven in een synergetische aanpak

De kern van onze aanpak zit in de synergie tussen inzicht, strategie en handvatten. Wij werken data-gedreven en halen onze inzichten uit desk research, marktonderzoek, een 0-meting, een gebruikerstest en/of een zoekwoordenanalyse. Hierdoor zijn onze plannen altijd gefundeerd.

De inzichten op basis van data en de input vanuit de organisatie vormen tezamen het fundament voor de strategie. Vanuit de strategie vormen concrete plannen en direct toepasbare actiepunten: de handvatten.

  • We stellen de klantreis centraal

Wat zijn de belangrijkste behoeftes van de klant en waarmee breng je toegevoegde waarde voor hen? Wanneer dit duidelijk is, vaak via onderzoek, zijn de oplossingen duidelijker. Wij laten ons altijd leiden door de behoeftes van de gebruiker en hun optimale klantbeleving en klantreis. Door een intensief en doeltreffend traject rondom de totale klantreis, brengen we in korte tijd versnelling in de oplossing van jouw digitale vraagstuk.

  • We hebben een agile instelling

Tegenwoordig volgen digitale ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Wat vandaag bedacht is, is morgen weer achterhaald. Door je wendbaar op te stellen, ben je in staat om snel in te spelen op kansen en bedreigingen. Op nieuwe trends en ontwikkelingen. Onze werkwijze en plannen zijn dan ook altijd agile: een duidelijk einddoel met heldere KPI’s en een ingevuld plan van aanpak. Dit gebeurt door middel van kleine testjes, die analyseren en bijsturen voor een maximale opbrengst.

  • Onze plannen zijn direct toepasbaar

Wij leveren concrete plannen en verbeterpunten waar onze klant direct mee aan de slag kan. Wij streven naar Plug & Play!

Meer weten?

Lees hier meer informatie over RED IVY of stuur een berichtje naar info@redivy.nl als je met ons in contact wilt komen!